MRSPECIALSERVICE  / DANSKAUTONØGLESERVICE - Virksomheds slogan


 

       Hvem er Mikkel Rasmussen  Jeg er  født i 1976 og  opvokset i Klippinge 

Jeg er udannet mekanikker i 1997 på et lille lokalt værksted (PH AUTO) . Hvor vi lavede alt på bilerne også en traktor engang imellem her fik jeg det gode gamle håndværk ind under huden samtidig med at udviklingen på biler gik stærkt med de nye elektriske systemer som jeg hurtigt blev dus med. Jeg blev udlært og herefter arbejdede jeg hos en Mercedes specialist i ca 2 år da min gamle mester ringede og spurgte om jeg skulle være selvstændig . 
Det gjorde jeg og i 1999 startede jeg så værkstedet Klippinge autoservice hvor jeg lavede alle slags biler med forkærlighed for Mercedes  men alle typer blev lavet .
Værkstedet har jeg stadig som er fuldt udstyret med lifte rullefelt til at måle hk og moment lave  chiptuning samt alt i håndværktøj osv.  

Fokus ligger nu på Autonøgler Tuning og Mercedes rep og service     selvfølgelig er der plads til andre mærker til fejlsøgning på  komplekse systemer 
det er blandt andet psa vag opel  ford osv .  

Så erfaringen er inc læretid 23-24 år her de seneste 5 år mest med autoelektronik autonøgler og software  på biler og dertil hørende udfordringer .

Mvh Mikkel Rasmussen 

Mrspecialservice / Danskautonøgleservice